Eladnád ingatlanodat?

Ingatlan eladás teljeskörű ügyintézése

Mindenben segítünk!
Ingatlan eladás
teljeskörű ügyintézése Budapesten!

Időpont egyeztetés

A megkeresést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek. Az ingatlan eladás menete gördülékenyebb lehet, ha már az első telefonos kapcsolatfelvételkor szó kerül az ingatlan legfőbb tulajdonságairól, hiszen kollégánk jónéhány vevőjelölttel rendelkezik, és nem ritka, hogy azonnal potenciális vevőt tud hozzád irányítani.

Helyszíni felmérés

Előzetes időpont egyeztetés után kerül sor a személyes találkozásra, amely során felmérjük az ingatlanodat. Profi fotókat és és alaprajzot készítünk otthonodról. Felteheted kérdéseidet, hogy az ingatlan eladással kapcsolatos tudnivalók ismertek legyenek számodra.

Tanácsadás

A helyszínen átbeszéljük az igényeidet, a rád váró folyamatot. Tisztázzuk mindazt, ami az ingatlan eladás illeték, ingatlan eladás utáni adó kérdéseit illeti, valamint az egyéb jogi tudnivalókat, részletesen tájékoztatunk az eladás menetéről.

Piaci ár megállapítás

Szakértelemmel és naprakész piaci ismerettel rendelkező ingatlan tanácsadóink segítenek neked az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában. Piaci elemzést követően teszünk javaslatot az optimális hirdetési árra, továbbá kialakítjuk az értékesítési stratégiát.

Saját ügyfélkör

Elkészítjük a hirdetést és elküldjük a nálunk érdeklődő ügyfelek részére, továbbá a velünk kapcsolatban álló partnerek felé is továbbítjuk.

Hirdetés feladás

Az ingatlan felmérése során begyűjtött adatokkal és fotókkal összeállítjuk a hirdetést, meghirdetjük a lakást, különböző internetes portálokon és honlapunkon.

Megtekintések szervezése

Szolgáltatásunk keretében fogadjuk és kezeljük helyetted az érdeklődők megkereséseit. Intézzük a telefonhívásokat, megtekintési időpontokat egyeztetünk, kényelmessé téve ezzel az ingatlan eladás folyamatát.

Ingatlan bemutatása

Személyesen kísérjük a potenciális vásárlóidat ingatlanodhoz, akár hétvégén is. Átvállaljuk a bemutatást, vagy - igény szerint - veled együtt veszünk részt azon. Az érdeklődőkkel megtekintési nyilatkozatot töltünk ki, így biztonságban érezheted magad.

Vételi ajánlatok kezelése

Amint egy vevő ajánlatot tesz ingatlanodra, a beérkező ajánlatról, ingatlan iroda munkatársunk azonnal értesít. Törekszünk arra, hogy az ajánlattevő pénzügyi letéttel támassza alá vételi szándéka komolyságát, és támogatunk téged a tárgyalások során a gördülékeny ingatlan eladás érdekében.

Energetikai tanúsítvány

A 10 évre érvényes, egyedi HET azonosítóval ellátott energetikai tanúsítványt teljes körű jogosultsággal rendelkező szakértőnk állítja ki számodra.

Adásvételi szerződés

Kapcsolatban állunk szakjogász irodákkal, ügyvéd partnerekkel dolgozunk együtt, akik segítenek az adásvételi szerződés megszerkesztésében, ügyvédi ellenjegyzésében, földhivatalhoz való benyújtásában. Közvetítőnk megszervezi számodra a szerződéskötés időpontját. Lehetőség van a szerződés tervezetének előzetes egyeztetésére, így szerződéskötéskor már minden kérdésed meg lesz válaszolva.

Pénzügyi megoldások

Amennyiben finanszírozási lehetőségek iránt érdeklődsz az ingatlaneladás során, független tanácsadói csapatunk segít megtalálni számodra a legkedvezőbb megoldást. A személyes tájékoztatásnak köszönhetően könnyedén dönthetsz a személyre szabott finanszírozási megoldásról, igényléstől a kifizetésig, hogy az ingatlan eladás költségei a legkevésbé terheljenek meg.

Folyamatos tájékoztatás

Az ingatlan eladás menete során folyamatos a kapcsolattartás, minden lényeges információról konzultálunk. Az egyeztetések során javaslatot teszünk az érdeklődők visszajelzései alapján felmerülő esetleges változtatásokra.

Birtokbaadás

Birtokba adjuk az ingatlant, birtokbaadási jegyzőkönyvet készítünk, tájékoztatjuk a vevőt a lakással kapcsolatos tudnivalókról. Átadjuk a vásárlónak a kulcsokat.

Add el A Lakásod...
Velünk, Budapesten!

Rólunk

Kik vagyunk?

Cégünk – több mint 5 éve – ingatlan eladással, hosszútávú lakáskiadással és lakáskezeléssel foglalkozik. Széleskörű szakmai tapasztalattal kötjük össze az eladókat és a vásárlókat, valamint a bérlőket és tulajdonosokat. Fontos számunkra, hogy reális időn belül, a legjobb áron, biztonságosan bonyolítsd ingatlan ügyeidet. Ügyfeleinkkel személyre szabottan foglalkozunk, hogy az ügyintézést kényelmesebbé, eredményesebbé tegyük számodra.

Hiszünk benne, hogy biztonságban tudhatod a befektetésed, és mi mindent megteszünk, hogy ezt megkönnyítsük neked.

Telefon

+36 70 423 81 91

Email

info@addelalakasod.hu

Cím

1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 10.

Telefonos elérhetőség

H-CS 10-16

Lépj Velünk Kapcsolatba!

Kérdésed van? Eladnád lakásod? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Kapcsolat

Ha már vannak elkészült fényképek az ingatlanról elküldheted részünkre, így rögtön ki tudjuk ajánlani a nálunk érdeklődő ügyfelek részére, és akár már az első találkozásunk alkalmával potenciális érdeklődővel érkezünk.

Ajánlataink

Ingatlan eladás


 • Helyszíni felmérés
 • Minőségi fényképek és alaprajz készítése az ingatlanról
 • Piaci ár megállapítás, árstratégia kialakítás
 • Részletes tájékoztatás a lakás eladás menetéről, illetékről, adózással kapcsolatos tudnivalókról
 • Ingatlan meghirdetése internetes portálokon és az oldalunkon
 • Megtekintések szervezése
 • Ingatlan bemutatása
 • Vételi ajánlatok kezelése
 • Adásvételi szerződés
 • Folyamatos tájékoztatás
 • Birtokbaadás

Ingatlankiadás

(Lakáskezelés nélkül is igénybevehető)
Egy havi bérleti díjért vállaljuk!
 • Helyszíni felmérés
 • Minőségi fényképek és alaprajz készítése az ingatlanról
 • Optimális bérleti díj meghatározása
 • Részletes tájékoztatás a lakás kiadás és az adózásra vonatkozó jogszabályokról
 • A lakáskiadás hirdetés elkészítése és kiküldése a nálunk érdeklődő ügyfelek részére, továbbá a velünk kapcsolatba álló nemzetközi cégek és nagykövetségek felé
 • A lakás meghirdetése internetes portálakon és az oldalunkon
 • Megtekintési időpontok szervezése
 • Bérlőjelöltek gondos kiválasztása
 • Személyre szabott ingatlan bérleti szerződés elkészítése és részletes átbeszélése
 • A szerződés aláírásának megszervezése, önkéntes kiköltözési nyilatkozat aláírása, a közjegyzőnk közreműködésével
 • Birtokbaadási jegyzőkönyv és részletes bútor leltár elkészítése
 • A bérlő tájékoztatása a lakással kapcsolatos tudnivalókról, a mérőórák állásának rögzítése, fotókon és jegyzőkönyvben
 • Fényképes és videós leltár, a bútorokról és a lakás állapotáról
 • Beköltözés lebonyolítása
 • Kulcsátadás

Lakáskezelés


 • Folyamatos kapcsolattartás a bérlővel
 • Bérlemény ellenőrzés személyesen
 • Mérőóra állások jegyzőkönyvben és fényképeken való rögzítése
 • Közüzemi számlákkal kapcsolatos teljeskörű ügyintézés
 • Beszámoló készítés a tulajdonos felé
 • Karbantartási munkálatok megszervezése
 • Hibaelhárítás saját szakemberinkkel
 • Bérlés folyamatos biztosítása
 • Közös képviselettel kapcsolatos ügyek intézése
 • Az összes ügyet, ami a lakással kapcsolatos mi intézzünk
 •  

Időpontegyeztetés

Előzetes időpont egyeztetés után, minőségi fényképeket készítünk az ingatlanról.

Igényfelmérés

A helyszínen átbeszéljük a tulajdonosi igényeket, így csak olyan érdeklődőket viszünk, akik maximálisan megfelelnek a tulajdonosok elvárásainak.

Optimális bérleti díj

Meghatározzuk az optimális bérleti díjat, ami a bérbeadó szempontjából a legmagasabb, reálisan elérhető bérleti díj lesz.

Saját ügyfélkör

Elkészítjük a hirdetést és elküldjük a nálunk érdeklődő ügyfelek részére, továbbá a velünk kapcsolatban álló nemzetközi cégek felé is továbbítjuk.

Hirdetés feladása

Meghirdetjük a lakást, különböző internetes portálokon és honlapunkon (angol és magyar nyelven).

Bérlőszűrés

Alaposan előszűrjük és gondosan kiválasztjuk a megfelelő bérlő jelölteket.

Megtekintések szervezése

Megtekintési időpontokat szervezünk, megtaláljuk az ideális bérlőt.

Bérleti szerződés

Előkészítjük a bérleti szerződést a tulajdonos igényeihez igazodva (igény esetén angol nyelven is).

Kiköltözési nyilatkozat

Amennyiben közjegyző előtt önkéntes kiköltözési nyilatkozatot szeretne a bérlővel aláírattatni, részletes tájékoztatást adunk ennek menetéről és segítünk az elintézésében.

Birtokbaadás

Birtokba adjuk az ingatlant, tájékoztatjuk a bérlőt a lakással kapcsolatos tudnivalókról. Birtokbaadási jegyzőkönyvet készítünk Fotókon és videókon rögzítjük a lakás állapotát és a mérőórák állását. Átadjuk a bérlőnek a kulcsokat.

Vélemények

Mit mondanak rólunk?

"Köszönjük a sok segítséget. Megbízható, precíz, segítőkész csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki szeretné eladni ingatlanát."
M. Edina
"Szuper csapat, bármikor rájuk bíznám a lakásom eladását!"
B.Krisztián
“Mindig elérhetőek és nagyon segítőkészek! Mindenkinek ajánlom őket!“
K. István
“Elhivatottságukkal, lelkiismeretes munkájukkal és szakértelmükkel 6 nap alatt eladásra került nagymamám lakása, míz ezzel párhuzamosan 2 ingatlaniroda hónapokon keresztül próbálkozott, folyamatos kudarcccal. A legnagyobb örömmel és bizalommal ajánlom őket.“
W.Gábor
"Maximálisan meg vagyok elégedve, kapcsolatunk során vég a megbeszéltek szerint, korrekten intézte a dolgokat, képviselte az érdekeimet, a következő ingatlan eladásnál is Önöket fogom keresni”.
B. Nikoletta
"Három nap alatt találtak vevőt a lakásomra. Az lakás eladás adózás és illetékre vonatkozó tudnivalókról is részletesen tájékoztattak."
P. Éva
“A megkeresésemet követően nagyon gyorsan felvették velem a kapcsolatot. Magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek.“
L. András
"Tímea már kétszer segített nekem lakást eladni. Az első pillanattól kezdve a közvetlensége által úgy éreztük, mintha évek óta ismernénk egymást, ezáltal egy nagyon közvetlen kapcsolat tudott kialakulni közöttünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!“
V.Zsuzsa
“Odafigyelnek a kapcsolattartásra, részletesen megismerik az eladó ingatlant és hatékonyan kommunikálnak az érdeklődőkkel. Maximálisan meg vagyok elégedve a színvonalas szolgáltatásukkal”
I. Dániel
“Több ingatlanirodával volt szerződésem, mégis ők voltak az egyetlen cég, akik érdeklődőt is hoztak, 3 hét alatt sikerült eladni a lakásom, nagyon jó áron. Köszönöm a rugalmas, gyors és precíz közreműködést!”
L. Ödön
“Először nem akartam külső segítséget igénybe venni, egy ismerősöm ajánlotta őket, nagyon örülök, hogy végül felkerestem őket. Mindenben tökéletesen a segítségemre voltak, és rendkívül elégedett vagyok a munkájukkal. Az eladásnál, csak annyi dolgom volt, hogy az ügyvédhez kellett mennem.”
K. Ottó
“Külföldi tartózkodásom alatt bíztam meg az irodát ingatlanom értékesítésével, napi szintű helyzetjelentés, meghatalmazással teljeskörű ügyintézés, profizmus és türelem ezekkel a szavakkal jellemezném munkájukat“ Köszönöm mégegyszer.“
B. Krisztina
Scroll to Top