Vélemények

Ezt mondják rólunk,
akik már minket választottak

"Egy 6. kerületi lakás kiadásával bíztam meg őket.Nagyon elégedett vagyok, gyorsak, precízek, mindenkinek ajánlom őket."
M. Nóra
"A közjegyzői szerződéssel teljesen biztonságossá tették lakásom kiadását"
H. Katalin
"Külföldön élünk, nincs lehetőségünk a kiadott lakásunk ügyeit rendezni, így lakásom kezelésével bíztam meg őket. A bérlővel tartják a kapcsolatot, rendezik a számlákat, a lakás állapotát folyamatosan ellenőrzik. Nagyon elégedett vagyok.“
K. Gyula
"Több lakásomat is kezelik, nagyon precízek és segítőkészek. Rendezik a számlákkal kapcsolatos ügyeket, jó viszonyt ápolnak a bérlőkkel,bármilyen helyzetben gyorsan és profin intézkednek."
F. Nikolett
"Gyorsan, hatékonyan dolgoznak. Rugalmasan kezelték az igényeimet, gyöngyörű fényképeket készítettek az ingatlanomról. Saját ügyfélkörrel rendelkeznek, könnyen megtaláltak az ideális bérlőt."
K. Irén
"Szakmailag felkészültek és segítőkészek. Külföldieknek szerettem volna kiadni a lakásom, angol, német és olasz nyelven is beszélnek, így a kiadás gördülékenyen zajlott. Még egyszer köszönöm!"
V. Attila
"Három nap alatt találtak egy igényes bérlőt a lakásomra."
O.Ildikó
"A megkeresésemet követően, nagyon gyorsan felvették velem a kapcsolatot. Magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek a lakáskiadás területén."
L. András
"Saját ügyfélkörrel rendelkeznek,a megbízást követő első héten már is kiadták a lakásom."
C.Krisztina
"Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük. Lelkiismeretes, pontos munkát végeztek."
P. Luca
"Nagyon nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek a lakáskiadás területén, most már biztonságban érzem a lakásom. Köszönöm szépen."
F. Kinga
"Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük. Lelkiismeretes, pontos munkát végeztek."
P. Luca
Scroll to Top